De Suite

Veel koppels willen graag bepaalde mensen extra in de aandacht zetten tijdens hun huwelijk. Meestal is dit de dichte familie (ouders, broers en zussen),  goede vrienden en uiteraard ook de getuigen. De beste manier om dit te doen is een suite te vormen die jullie gedurende de dag begeleidt.

Wie zit in de suite?

Kiezen wie in de suite zal zitten op je huwelijk is vaak erg moeilijk, omdat een suite best niet te lang is.  Hoe langer de suite is, hoe minder persoonlijk contact jullie zullen hebben met elk familielid of vriend die deel uitmaakt van de suite en hoe moeilijker het wordt om vertragingen te vermijden.

De meeste suites bestaan uit de ouders, de broers en zussen en de getuigen, anderen kiezen ervoor de grote vriendenkring in de suite te laten meelopen.

Hoe groter de suite, hoe meer tijd je best uittrekt tussen de verschillende onderdelen op de dag van jullie huwelijk.

Hoe wordt de suite opgebouwd?

Voor de opbouw van de suite kan je best volgende tips in acht nemen:

  • je begint met de ouders van de bruid
  • vervolgens de ouders van de bruidegom
  • nadien plaats je de zussen van de bruid
  • vervolgens de broers van de bruid
  • je gaat verder met de zussen van de bruidegom
  • dan de broers van de bruidegom
  • je sluit af met de getuigen van de bruid en dan de getuigen van de bruidegom

Wil je ook je grootouders in de suite, dan plaats je ze net achter de ouders.

En wat met nieuw samengestelde gezinnen?

Je behoudt dezelfde volgorde. Je zal bijvoorbeeld de mama van de bruid met haar partner plaatsen, nadien de papa van de bruid met zijn partner.
Ouders die geen nieuwe partner hebben plaats je nooit alleen. Ze lopen best met een dicht familielid of een broer of zus die vrijgezel is.

Voor de intrede in de kerk of de ceremonie is er een belangrijk verschil. De bruidegom komt binnen met zijn mama, de bruid met haar papa.
De moeder van de bruid zal dan binnenkomen met de vader van de bruidegom.

Geen paniek als dit alles niet duidelijk is, alles wordt besproken tijdens de voorbereidende gesprekken!

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum outlet

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum aanbieding op onze website. Je zal er ook een unieke collectie herenschoenen outlet vinden.

Coverband

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

DJ huwelijk

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering